Om

Om klinikken

Pure Thai Wellness er et team bestående engagerede massører med mangeårig erfaring og uddannelse fra Thailand. Vores klinik har beliggenhed i hjertet af Frederiksberg i hyggelige omgivelser. Herfra tilbyder vi thaimassagebehandlinger til alle aldre, hvad enten du er kvinde, mand, par eller ung. Vi tilpasser altid massagen efter kundens individuelle ønsker og behov. Vi tilbyder altid forplejning i form af vand, juice og kaffe, hvis gæsten ønsker dette.

Lidt om mig

Jeg har over 10 års erfaring som massør. Jeg tog min massøruddannelse i 2009 på Thailands officielle sundhedsministerium, som har givet mig en bred vifte af kompetencer til at tilbyde en fleksibel og alsidig massage, som kan skræddersyes efter kundens ønsker og specifikke behov.

Vores ønske er at give alle kunder en god kvalitetsbehandling til en fair pris

Hos Pure Thai Wellness sætter vi en ære i at tilbyde alt fra thaimassage til sportsmassage – alt sammen med fokus på dine behov og krav for et perfekt resultat og øget velvære. I min nyetablerede klinik, der ligger på H.C Ørstedsvej 17, kld th, vil du opleve en personlig og individuelt tilpasset behandling – uanset om du kommer med forskellige typer af problemer eller om du blot trænger til ro, velvære og forkælelse. Kvaliteten af behandlingen er i højsædet hver gang, og vi har altid fokus på at levere en optimal behandling til den enkelte kunde.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på tlf. nr.: +4531853185, hvis I vil høre mere om vores behandlinger, priser eller noget helt tredje. Vi sidder klar til med vejledning og rådgivning, så vi i tæt dialog finder den behandling, der kan hjælpe dig til øget energi og velvære.

Scroll to Top

Nyhed

Tilbud

Oplev en skøn afstressende massage. 1 timen 600kr.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.